Правителството назначи Елена Чернева за председател на Националното бюро за правна

...
Правителството назначи Елена Чернева за председател на Националното бюро за правна
Коментари Харесай

Назначиха шеф и зам.-шеф на Националното бюро за правна помощ

Правителството назначи Елена Чернева за ръководител на Националното бюро за правна помощ (НБПП) и Наталия Илиева за неин заместител. 

Елена Чернева е приключила Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, компетентност „ Право “ и е вписана като юрист в Софийска адвокатска гилдия, като упражнява правата си до месец април 2012 година С РМС № 264/2012 година е избрана за ръководител на НБПП, като през 2015 година е преназначена на същата служба.

През изтеклия четиригодишен интервал като ръководител Елена Чернева осъществя голям брой начинания, които доведоха до възстановяване на цялостната система за правна помощ, като тя стана по-достъпна за обществено слабите жители, показва държавната пресслужба.

Наталия Илиева е приключила Юридическия факултет на Университета за национално и международно стопанство, компетентност „ Право “. Вписана е като юрист в Софийската адвокатска гилдия през 1999 година и упражнява правата си до сегашния миг. Като дълготраен юрист се занимава с проблемите на правната помощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР